Testimonia

Ik ervaar de CRA werkbegeleiding als leerzaam en plezierig. Hendrik Roozen slaagt er in een prettige, veilige sfeer te creëren wat het leren van elkaar faciliteert. Hij maakt een deskundige indruk en weet op begrijpelijke wijze de koppeling te maken tussen wetenschappelijk onderzoek en de klinische praktijk. Hij inspireert mensen door zijn gedrevenheid en zijn vertrouwen in CRA. Ook bij complexe casuïstiek laat Hendrik het team nadenken over wat er wel mogelijk is door goed in te zoomen op wat de voornaamste bekrachtigers zijn van de cliënt.

Anneleen Kraan, GZ-psycholoog IrisZorg, poliklinieken Groenlo, Doetinchem en Zevenaar.

Voor mij heeft Hendrik Roozen een inspirerend manier van begeleiden. Daarbij zeer praktisch. Geeft vanuit CRA perspectief telkens nieuwe handvatten om een behandeling op gang te krijgen. CRA krijgt mede daarmee duidelijk een meerwaarde binnen de verslavingszorg. Is ook prima inzetbaar bij patiënten met een dubbeldiagnose.

Tonnie Lenselink, SPV IrisZorg, polikliniek Doetinchem.

Sinds een jaar zijn we op CRA-stap met Hendrik Roozen. Elke 14 dagen geeft hij werkbegeleiding in 3 teams in Oost-Gelderland. Konsekwent en met passie geeft hij deze methodiek door. Hij sluit aan bij de werkelijkheid van de professional. Hendrik is CRA, wij nog niet. Maar we zijn wel op CRA-weg met onze patienten.

Okkie Klinkspoor, Behandelcoordinator IrisZorg, poliklinieken Groenlo, Doetinchem, Zevenaar.

De CRA coding is best snel gegaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik het bijna jammer vind dat ik niet alle CRA procedures hoef in te leveren…

Olivira Candido de Souza, IrisZorg, polikliniek Nijmegen.

De werkbegeleiding van Hendrik Roozen is kundig, gepassioneerd en energie gevend; de aansluiting is maximaal en elke aanwezige krijgt aandacht en tijd. Hendrik schakelt moeiteloos en prettig van kennisoverdracht naar rollenspel en weer terug, en laat zien dat er meestal toch nog allerlei opties blijken te zijn, die de moeite van het proberen waard zijn. Je wordt verleid en aangemoedigd, en dat geeft hoop, zin en vertrouwen. En dat komt de patiënten ten goede....

Henriette Kuipers, Psychiater IrisZorg.

Scroll naar boven