Media

Video from KVOA News 4 (Johnny Alcantar)
Be Magazine, Interview with Dr. Roozen in Japan nov 2016
Nieuwe afbeelding Cadence Online launches Parent CRAFT – Combining science and the power of film to help parents change their child’s substance use behavior (sept 2015).
vancouver sun Een Engelstalige column over CRAFT (aug 2014).
PDF-Icon CRAFT works Newsletter (april 2014)
PDF-Icon Boekbespreking "Een verslaving in huis" door Geert Dom (december 2013).
  Negentwintig maart 2013. is Nathan Azrin, grondlegger van de CRA, overleden. Lees hier meer over zijn leven en werk.
 PDF-Icon In het begin van 2013 werd een interview behouden met H. Roozen door LEF Magazine over de toepassing van CRA in Nederland. klik op deze link voor het pdf document
Op 2 april 2013 was Bob Meyers uitgenodigd bij de HuffPost Live. Het onderwerp was "Abandoning Addicts". Klik op deze link voor de uitzending.
  Op 14 februari 2013 waren o.a. Bob Meyers en Anne Fletcher en andere deskundigen in de "Huffington News" show. Zij spraken over de positie van evidence based behandelingen in de VS. Klik op deze link om de uitzending (video) te bekijken.
  Op 11 februari 2013 vertelde Anne Fletcher over haar nieuwe boek "Inside Rehab" en refereerde ook aan het CRAFT model in Diane Rehm show. Zie hier de link naar de show. Klik vervolgens op deze webpagina op de 'luidspreker' (Listen) om de radio uitzending te beluisteren.
   Op 22 april 2011 is er een uitzending van Smart Recovery gewijd aan Bob Meyers die sprak met familieleden van drugverslaafden. Beluister via deze link de audio opname.
Scroll naar boven